Den vanligaste storleken att rekommendera är 0,5 mm och man kan använda den 1 gång i veckan. Resultat kan man se redan efter 4 gånger. Den kostar runt femhundralappen och finns i olika märken. Det finns de som är gjorda av nickel och det för vissa känsliga personer kan det leda till allergiska besvär, så en Dermaroller som är nickelfri är att rekommendera. Man kan enkelt rengöra den hemma genom att koka den i vatten eller köpa alsolsprit på apoteket. Men viktigt är det att hålla den ren. Om inte annat så finns det risk för infektioner och det kan bli ordentliga sår i ansiktet som kan vara mycket svåra att få bort på sikt. Inte alls ovanligt med nekros på näsan med katastrofala konsekvenser för den drabbade personen.

 

§8 · oktober 6, 2014 · Uncategorized · (No comments) ·


Comments are closed.